UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul PAESE.RO implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea, in cele mai bune conditii, a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui material.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul tau implicit, privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

 

COMENTARII, COMUNICARI, PROMOTII SI ALTE INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. 

PAESE.RO are dreptul dar nu si obligatia de a sterge orice astfel de comunicari sau comentarii identificate pe site. Societatea  BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. 

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii  BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL,  sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.  nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului WWW.PAESE.RO

Toate promotiile prin cupoane de discount nu se aplica produselor care au deja o reducere activa, temporara sau definitiva.

 

COPYRIGHT

PAESE.RO este proprietatea BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, care il administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei.


Intregul continut al site-ului PAESE.RO, inclusiv elementele de design si grafica web, este proprietatea BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial.


Folosirea, fara acordul scris al proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul PAESE.RO doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, fara acordul scris al acesteia.

 

POLITICA DE PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. 
Societatea BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre WWW.PAESE.RO

 

NOTE DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,

BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, J40/12122/2019 având CUI 41636553, , are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau despre alta persoana.


Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de tine, pe acest site.

Conform Legii 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. De asemenea, ai dreptul sa te opui datelor personale, care te privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Nu esti obligat(a) sa furnizezi aceste date, insa refuzul tau determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, numere de telefon, comenzi) la terte parti, cu exceptia curierului sau a postei.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete, cind se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Ne straduim ca informatiile pe care ti le oferim sa fie cit mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim nici un fel de garantie directa sau indirecta privind calitatea informatiilor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis, prin intermediul serviciului nostru.

Se poate intampla ca, la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie mentionate toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla, pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc SC BEAUTY ONE COSMETICE SOF SRL  isi rezerva dreptul de a nu oferi nici o garantie ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor tale sau ca serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel.

Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Fara nici o notificare prealabila, BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui.

BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate, datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram.
BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, isi rezerva dreptul de a refuza o comanda, daca se gaseste in una din urmatoarele situatii:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;
  • identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;
  • clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul PAESE.RO si incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania  BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL,  isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

 

CORECTAREA INFORMATIILOR ERONATE

BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul textelor de descriere a produselor, acestea fiind extrase din materialele oferite de catre furnizori. De asemenea, imaginile prezentate pe site sint cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putind diferi de acestea, in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare, care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

 

CONDITII DE RETURNARE

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Clientii site-ului PAESE.RO pot returna produsele cumparate in ambalajul original, cu continutul intact, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea. In cel mult 30 de zile de la data returnarii, BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, va inapoia valoarea comenzii. Suma inapoiata, cit si conditiile de returnare nu includ cheltuieli de transport.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

 

1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.

4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: BD. LIBERTATII, NR. 22, BL 102, PARTER, BIROUL 9, Bucuresti, in atentia BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

  1.            Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: BD. LIBERTATII, NR. 22, BL 102, PARTER, BIROUL 9, Bucuresti, in atentia BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 

6.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 

6.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

 

6.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

  1.            De asemenea, BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

 

8. Prin completarea in formularul de comanda pe sit a datelor personale, inclusiv CNP, in scopul activitatii de creditare, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL, a incheiat parteneriate in vederea oferirii produselor prin credit sa prelucreze datele personale ale acestuia in evidentele proprii in scopul efectuarii analizei de credit si sa le transmita in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele Cumparatorului in baza de date a Biroului de Credit.

 

9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

      POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE.

            Vânzătorul va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate voluntar de către Utilizator/Client sau de o altă persoană. 

Utilizatorul/Clientul nu este obligat să furnizeze aceste date, însă refuzul de a le furniza determina imposibilitatea efectuării și onorării comenzii.

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete când se completează o comandă, caz în care vânzătorul își rezervă dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate, marketing și publicitate, gestiune economico-financiară, statistică și informare asupra aspectelor legate de funcționarea sit-ului, a ofertelor acestuia, evoluția și starea Comenzilor, situaţia contului de utilizator de pe paese.ro.

            Categoriile de date personale prelucrate sunt următoarele: numele şi prenumele, sexul, data şi locul naşterii, datele din actele de stare civilă, telefon/fax, adresă (domiciliu/reşedinţa), e-mail.

            Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Vânzător.

            Prin înscrierea pe site, efectuarea unei Comenzi și completarea datelor personale în formularele de înscriere, Utilizatorii/Clienții declară că sunt de acord ca datele lor personale să fie incluse în baza de date a Societății și își dau acordul expres și neechivoc la stocarea, utilizarea şi prelucrarea lor de către beautyoneshop.ro în scopurile indicate mai sus, inclusiv, dar nelimitându-se la furnizorii de servicii de marketing, curierat, servicii de plată/bancare.

            Utilizatorilor/Clienţilor le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor sale.

            Clienţii au dreptul de a solicita ştergerea totală sau parţială a datelor cu caracter personal, în baza unei cereri scrise, semnate şi datate transmisă către Vânzător.

            În cazul în care Clientul îşi modifică, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale furnizate deja către beautyoneshop.ro şi există Comenzi în derulare, Comenzile îşi păstrează datele de la momentul plasării, iar livrarea produselor se va face luându-se în considerare noile date, modificate.

            Vânzătorul garanteaza confidențialitatea datelor personale colectate și se obligă să respecte dispozițiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

            Datele cu caracter personal obținute de către Vânzător vor fi stocate în baza sa de date, iar acesta va lua toate măsurile pentru protecția lor împotriva distrugerilor accidentale sau folosirii ilegale.

            Pentru executarea Contractului, Vânzătorul va transmite datele cu caracter personal necesarecătre firma de curierat care va livra produsele, precum și către unitățile bancare prin care vor fi procesate plățile on-line, aceste transmiteri de date nefiind considerate încălcări ale prevederilor Legii nr. 677/2001.

            Paese.ro nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc.) informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. 

            În cazul în care Clientul divulgă aceste informații unor terți,  atunci Clientul poartă întreaga responsabilitate pentru acţiunile sale.

DISPOZITII FINALE

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Adresa de returnare a produselor:
BEAUTY ONE COSMETICS EUROPA SRL

BD. LIBERTATII, NR. 22, BL 102, PARTER, BIROUL 9, Bucuresti.

PROGRAM de lucru:

LUNI - VINERI: 10:00 - 18:00
SAMBATA:        INCHIS
DUMINICA:       INCHIS

*Pot exista diferente intre pozele prezentate pe site si produsul respectiv.