Esti Make-up Artist? Afla cum poti sa beneficiezi de 20% DISCOUNT in doar 3 pasi simpli!

1. Primul pas dupa ce ai intrat pe site este -> CREAREA UNUI CONT

Asa cum puteti observa in imaginile de mai jos, acest lucru se realizeaza foarte simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati acel formular cu datele dvs. Informatiile furnizate ne vor fi de folos pentru a va trimite comenzile ulterioare, pentru a primi pe email diferite promotii si noutati si nu in ultimul rand, pentru a face parte din lista profesionistilor care beneficiaza de discount de 20% la toate produsele Paese (cu exceptia accesoriilor).

De asemena beneficiezi de 15% reducere la produsele Nastelle.

 paese2.jpgpaese4.jpg

2. Al doilea pas este -> TRIMITERA DIPLOMEI DE MAKE-UP ARTIST*

In partea de jos a site-ului, la categoria “Serviciu Clienti” veti gasi butonul de “Contact”. Acolo ne puteti lasa mesaje si ne puteti trimite copia de Make-up Artist scanata. Pentru a realiza acest lucru, apasati pe butonul “Browse” si selectati documentul cu diploma, dupa care dati “Open”. Lasati-ne un mesaj si apasati “Trimite”.

*Daca nu aveti inca eliberata diploma de make-up artist, ne puteti trimite si o adeverinta sau un act care arata ca ati absolvit cursurile de make-up.

Alternativ puteti trimite copia pe email la office@paese.ro unde sa ne specificati adresa de email pe care ati folosit-o pentru crearea contului.

3. Al treilea pas -> COMANDATI CU DISCOUNT-UL DE MAKE-UP ARTIST

Dupa ce ne-ati trimis diploma MUA, un operaror o va verifica si va va adauga contul in lista de profesionisti. Acest proces poate dura pana la 24 de ore. In momentul in care contul dvs va fi adaugat in lista de make-up artisti, veti beneficia in mod direct de discount-ul de 20% la toate produsele (cu exceptia accesoriilor). Atunci cand va logati in cont veti vedea ca toate preturile sunt reduse.

O alta modalitate prin care puteti beneficia de aceasta reducere este sa ne trimiteti diploma de Make-up Artist pe adresa de email office@paese.ro impreuna cu datele dvs de contact.

Spor la shopping!

Distribuie acest articol

Comentarii (0)

Nu sunt comentarii.