Va informam ca in perioada 12-18 August 2019 suntem in CONCEDIU! Comenzile vor fi onorate incepand cu 19 August 2019!

EVENT ALERT: Cursuri de automachiaj

EVENT ALERT: Cursuri de automachiaj

Brandul profesional Paese, impreuna cu Beauty One, organizeaza, pe 31 martie si 28 aprilie, cursuri de automachiaj, la Beauty One Training Center. Cursurile vor fi sustinute de make-up artistul oficial Paese, Mirela Pancu, iar participantilor le este promisa o experienta unica cu informatii despre noile tendinte in materie de make-up, cat si despre noile colectii de produse profesionale Paese.

Stunning-Makeup-Looks-8.jpg 15134686_1398621430199238_18044193331435

Paese este o companie dinamica al carei obiectiv principal este sa se distinga prin profesionalism, sa ofere clientilor sai produse de calitate conform cercetarilor si inovatiilor in domeniul beauty la un pret competitiv. Paese contine game complexe de produse si o paleta extinsa de culori pentru a realiza un make-up desavarsit.

Cursurile de automachiaj sunt adresate persoanelor care nu au foarte multe cunostinte in domeniul make-up, dar isi doresc sa inceapa intr-un stil profesional, cat si persoanelor cu experienta in domeniu, dar care simt nevoia de perfectionare.

Mirela Pancu, make-up artist oficial Paese, are o experienta de peste 10 ani in domeniul machiajului. A sustinut o serie de seminarii, cursuri, workshop-uri si demonstratii de make-up atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara.

 IMG-20170316-WA0018.jpg  IMG-20170316-WA0029.jpg IMG-20170316-WA0037.jpg  

Cei care vor alege sa participe la cursurile de automachiaj vor dobandi cunostinte despre teoria culorilor si importanta lor in machiaj, tipurile de ten, identificarea si corectarea imperfectiunilor fetei, alegerea corecta a produselor si acesoriilor de make up, vor invata despre machiajul de zi si machiajul office. De asemenea, vor obtine sfaturi utile si personalizate in functie de trasaturile fiecarei persoane si reduceri speciale pe pagina oficiala Paese (www.paese.ro). Cursantii vor lucra numai cu produse Paese.

BeautyOne garantează, printr-o experienţă de peste 10 ani, servicii de cea mai înaltă calitate. BeautyOne oferă dotări pentru saloane, echipări complete pentru centre estetice, importă şi distribuie produse profesionale Bruno Vassari, Pevonia Botanica, label.m, CHI. De asemenea, BeautyOne vine în întâmpinarea celor care doresc să înceapă o carieră de profil sau să işi perfecţioneze studiile în domeniu prin serviciile adiacente de şcolarizare: şcoala de cosmetică Beauty One şi şcoala de machiaj Beauty One.

Pentru informatii si inscrieri, sunati la: 0726244453.

Distribuie acest articol

Comentarii (0)

Nu sunt comentarii.