Va informam ca in perioada 12-18 August 2019 suntem in CONCEDIU! Comenzile vor fi onorate incepand cu 19 August 2019!

Machiaza-te ca un profesionist - Cursuri de automachiaj

Machiaza-te ca un profesionist - Cursuri de automachiaj

Paese, impreuna cu Beauty Oneorganizeaza periodic cursuri de automachiaj, la Beauty One Training Center. Cursurile sunt sustinute de make-up artistul oficial Paese, Mirela Pancu, iar cursantilor le este promisa o experienta unica cu informatii despre noile tendinte in materie de make-up, cat si despre noile colectii de produse profesionale Paese.

Paese este o companie dinamica al carei obiectiv principal este sa se distinga prin profesionalism, sa ofere clientilor sai tot ce este mai bun in urma cercetarilor si inovatiilor in domeniul beauty la un pret competitiv. Paese contine game complexe de produse si o paleta extinsa de culori pentru a realiza un make-up desavarsit.

IMG-20170316-WA0027.jpg IMG-20170316-WA0010.jpg

Cursurile de automachiaj sunt adresate persoanelor care nu au foarte multe cunostinte in domeniul make-up, dar isi doresc sa inceapa intr-un stil profesional, cat si persoanelor cu experienta in domeniu, dar care simt nevoia de perfectionare.

Mirela Pancu, make-up artist oficial Paese, are o experienta de peste 10 ani in domeniul machiajului. A sustinut o serie de seminarii, cursuri, workshop-uri si demonstratii de make-up atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara.

Cei care vor alege sa participe la cursurile de automachiaj vor dobandi cunostinte despre teoria culorilor si importanta lor in machiaj, tipurile de ten, identificarea si corectarea imperfectiunilor fetei, alegerea corecta a produselor si acesoriilor de make up, vor invata despre machiajul de zi si machiajul office. De asemenea, vor obtine sfaturi utile si personalizate in functie de trasaturile fiecarei persoane si reduceri speciale pe site-ul Paese.

IMG-20170316-WA0033.jpg IMG-20170316-WA0034.jpg  IMG-20170316-WA0018.jpg

BeautyOne garantează, printr-o experienţă de peste 10 ani, servicii de cea mai înaltă calitate. BeautyOne oferă dotări pentru saloane, echipări complete pentru centre estetice, importă şi distribuie produse profesionale Bruno Vassari, Pevonia Botanica, label.m, CHI. De asemenea, BeautyOne vine în întâmpinarea celor care doresc să înceapă o carieră de profil sau să işi perfecţioneze studiile în domeniu prin serviciile adiacente de şcolarizare: şcoala de cosmetică Beauty One şi şcoala de machiaj Beauty One.

Pentru informatii si inscrieri, sunati la: 0726244453.

Distribuie acest articol

Comentarii (0)

Nu sunt comentarii.