MASTERCLASS CU FELIX SHTEIN- 13 MAI-IASI

MASTERCLASS CU FELIX SHTEIN- 13 MAI-IASI

Felix Shtein este unul dintre cei mai renumiti make-up artisti internationali. Cu o vasta experienta in domeniu, a castigat campionatul mondial de machaj cat si campionatul european la categoria ‘”Decorative and Body Art . De multi ani este jurat in campionatele internationale inclusiv WB Academy cat si Festivalul international Body Art. Sustine si prezinta cele mai bine cotate congrese internationale, inclusiv “ Intenational Stylist Congres“ in Grecia si Australia, cat si Congresul din Rusia "First All-Russian Congress of beauty professionals". Sustine make-up artistii si arta creativa in competitii international precum WBF Make-up Battle din Austria, Rusia si Grecia

Originar din Rusia, inzestrat cu mult talent si creativitate lucreaza de mai bine de 20 de ani in domeniu si detine propria Academie de makeup in Tel Aviv.
Sustine seminarii, masterclass-uri in toata lumea si este invitat la cele mai appreciate evenimente si competitii din toata lumea.
Lucrarile lui sunt appreciate de cele mai mari publicatii internationale, machiajele lui apar de 50 de reviste internationale.

Felix Shtein si Beautyone v-au pregatit o zi plina de noutati in cadrul careia se vor prezenta:
Trenduri in make-up . 
Tehnici de transformare.
Noutati in materie de produse

Felix Shtein va realiza 3 tipuri de machiaj : soft make-up, creative make-up si fashion make-up

Soft Makeup
La prima demonstratie de machiaj Felix va prezenta particularitatile unui machiaj care sa arate natural, sa scoata in evidenta trasaturile care avantajeaza si sa estompeze defectele. Cum sa realizam un make-up rezistent, dar in acelasi timp sa nu incarce, sa arate natural, dar sexy, cu o piele stralucitoare si luminoasa? Alegerea corecta a produselor cu diferite texturi si propietati.

Creative Makeup
La a doua demonstratie, Felix va prezenta cum sa transformi un make-up natural, intr-unul creativ. Care sunt particularitatile unui machiaj creativ? Cum poti crea un look complet de la realizarea make-up pana la utilizarea accesoriilor si decoratiunilor potrivite temei? Cum pot fi folosite texturile si pigmentii in acest tip de make-up? Cand facem body art in cadrul unui machiaj creativ? Care sunt accesoriile care ajuta la crearea acestui tip de make-up?

Acest eveniment se adreseaza tuturor make-up artistilor. 
Inscrierile se fac la numarul de telefon:
Moldova 0737.353.772; 0726 244 451
Pret 450 ron bilet sau comenzi produse Paese 1200 ron
Locurile sunt limitate. Confirmarea locurilor se realizeaza in momentul achitarii 30% avans din pretul biletului. 
Avansul nu se restituie.
Achitarea intregului bilet se va realiza pana la data de 5 mai 2019.

Beneficii:
O zi alaturi de cel mai cunoscut artist creativ in tainele machiajului.
Cele mai interesante tehnici de machiaj vor fi prezentate de Felix Shtein.
Noile tendinte in makeup .Diferite tipuri de machiaj
Se acorda diploma de participare din partea Felix Shtein.

Distribuie acest articol

Comentarii (0)

Nu sunt comentarii.