Pudra pulbere

Iti doresti sa obtii un look stralucitor?

Pudra pulbere este produsul ideal pentru acest lucru. Iti va fixa machiajul, iar acesta va dura ore intregi.

Pudra pulbere Paese Cosmetics este un produs esențial pentru un aspect mat și natural al tenului. Această pudră fină și matifiantă reduce aspectul lucios și uniformizează textura pielii, oferind un aspect impecabil și natural. Indiferent de tipul de ten sau de preferințe, la Paese Cosmetics veți găsi pudra perfectă pentru a completa orice machiaj.

Avantajele utilizării pudrei pulbere de la Paese Cosmetics:

  • Formula noastră special concepută reduce aspectul lucios al tenului și uniformizează textura pielii, oferind un aspect impecabil și natural.
  • Pudra noastră pulbere se aplică ușor și se întinde uniform pe piele, oferind un finisaj mat și natural.
  • Culorile noastre variate se potrivesc cu toate tonurile de ten, pentru a obține un aspect natural și uniform.
  • Pudra noastră pulbere este rezistentă la transfer și la sudor, astfel încât să vă puteți bucura de un machiaj perfect și de durată.

Cele mai populare pudre pulbere de la Paese Cosmetics:

  • Loose Powder: o pudră pulbere fină și matifiantă, cu o textură catifelată și o acoperire medie, care uniformizează textura pielii și reduce aspectul lucios.
  • Compact Powder: o pudră pulbere compactă, cu o formulă bogată în ingrediente active, care hidratează și protejează tenul, oferind un finisaj mat și natural.
  • Mineral Powder: o pudră pulbere minerală, cu o formulă bogată în minerale și pigmenți naturali, care ajută la hidratarea și protejarea tenului, oferind un aspect natural și sănătos.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

0729.005.777 suport@beautyone.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!